Servicepagina goldinkoop - https://www.goldinkoop.nl

goudinkoop symbool
Ga naar de inhoud

Servicepagina goldinkoop

GOUDINKOOP

Inkoop van uw oud goud, sloopgoud, gouden zilveren en platina sieraden, horloges, munten en tanden-goud  tegen directe betaling in.

Eventueel kunnen wij u, voordat u ons op afspraak in Groesbeek bezoekt, tevoren al een vrijblijvende prijsopgave doen van de waarde van uw (oude) gouden, zilveren of platina sieraden welke u tot niets verplicht. Als u hier een foto bij toevoegt en het edelmetaal gehalte aangeeft, kunnen wij u meestal dezelfde dag al een indicatie geven.  Uiteraard kunt u bij afwijkende gouden of zilveren voorwerpen en sieraden e.d. tevoren contact per mail of telefoon met ons opnemen om een en ander eerst door te spreken.

De inca's beschouwden goud als "zweetdruppels" van de zon. De Egyptische farao's lieten zich na hun dood onder goud bedelven om hun lange reis naar de zon te aanvaarden.

De geschiedenis van goud gaat waarschijnlijk terug tot 4000 jaar voor Christus; de tijd van de Egyptenaren.

In de middeleeuwen dachten veel geleerden dat het mogelijk moest zijn van andere metalen goud te maken. Vol overtuiging werd gezocht naar de "steen der wijzen" het middel om goud te maken. Vorsten hadden geleerden in dienst, hopende hun goudvoorraad en daarmee hun macht te vergroten. Dit werkte ook als een magneet op boeven, schurken en charletans, die waarschijnlijk de enigen waren die er beter van werden.

Het duurste religieuze beeld ter wereld de "Gouden Boeddha" van Bangkok is, dat deze gemaakt is van 5500 kg zuiver goud, waardoor het beeld een astronomisch bedrag in goud waard is, nog afgezien van de cultuurhistorische waarde.

Wist u dat de Nederlandse gouden ducaat 983/1000 puur goud bevat en dat hier, net als van de gouden tientjes, veel vervalsingen van in omloop zijn?

Goldinkoop.nl

Wij zijn al 26 jaar de betrouwbare kopers van al uw gouden sieraden, sloopgoud en andere gouden, zilveren en platina voorwerpen tegen directe betaling. Bij ons is er uiteraard ook geen verplichting, zoals bij de meeste juweliers, om voor de prijs die u voor uw oud goud krijgt nieuwe sieraden te kopen, op welke artikelen de  juwelier uiteraard zijn normale winstmarge heeft. U bent vrij het te ontvangen bedrag naar eigen inzicht te besteden, zonder enige verplichting! Vraag vrijblijvend offerte aan!

taxeer service

Wij kunnen ook uw sieraden of andere voorwerpen van goud, platina of zilver, eventueel voorzien van diamant taxeren, taxatie is altijd gratis en vrijblijvend.
Terug naar de inhoud